за нас

нещастие

HK InFortune Electronics Co., Ltd е независим дистрибутор на електронни компоненти, ние сме посветени на предоставянето на клиенти на електронни компоненти и поддържащи услуги. основана през 2000 г., имаме логистични складове в Хонг Конг и Шенжен, Китай.

нещастие

HK InFortune Electronics Co., Ltd получи сертификат за международен стандарт за качество iso9001:2015, ние се придържаме към принципа „първо качество, първо клиент“ и професионална техническа поддръжка и е голяма чест, че сме близък партньор на много известни производители на електроника и изброени групи .

имаме висококачествен елитен екип и нашият бизнес обхваща повече от 20 държави във всички региони на света. ние обслужваме глобални производители и дистрибутори на електроника и се фокусираме върху oem, ems и cem услуги. HK InFortune Electronics Co., Ltd постоянно се подобрява, за да спечели доверието на клиентите, ние обръщаме специално внимание на вашите изисквания. нашите продукти се прилагат за индустриална автоматизация, автомобилна електроника, медицина и комуникации, информационни технологии, нова енергия и други области. очакваме с нетърпение да станем вашият най-добър партньор в дистрибуцията на компоненти!

Горна част